BILDE-LOGO 

Intelligent CAD 

post@icad.no

VVSPro

BricsCAD med VVS-applikasjon

Pris Kr 16.500,-

Med en vedlikeholdsavtale holder du deg oppgradert på BricsCAD med VVS-applikasjon, i tillegg til supportavtale. Pris Kr 3.300,- pr. år.

Alternativt kan du leie BricsCAD med VVS-applikasjon for et år for Kr 730,- pr. mnd. inkludert vedlikeholdsavtale.

Priser er eks. MVA

 
 
 

Gode arbeidstegninger er nødvendig for å kunne gjøre en god jobb på byggeplassen. Dessuten er tegninger grunnlaget for kalkyler og avtaler, produktivitet i utførelsen, og for drift og vedlikehold av anleggene.

Med VVSPro kan du utarbeide komplette arbeidstegninger for sanitær, varme, kjøling, sprinkler, ventilasjon og VA. Med arkitektmenyen tegner du raskt opp et bygg, eller du kan åpne eksisterende tegninger i dwg-format. BricsCAD lagrer også tegningene i dwg-formet.

Du kan importere, og tegne på PDF-tegninger. Du kan også levere fra deg PDF-tegninger som kan ses på av andre uten å ha noe CAD-program.

 
 
 

Vi er anbefalt, og har avtaler med Rørentreprenørene, Rørkjøp, Bademiljø og VVS-Eksperten.

Som medlemsbedrift får du svært gunstig pris på nye lisenser BricsCAD-VVS.

Kontakt oss for pristilbud!

 
 
 
 

Tegn bunnledningsplan med dimensjoner, fall og nummerering av oppstikk. Linjer for spillvann, dimensjonering, nummerering, stakekum og jordingsmuffe finner du som ferdige symboler og rutiner i VVSPro. Oppstikk overfører du fra etasjen over, og får en nøyaktig plassering.

 
 
 

I VVSPro finner du symboler for plan og opplegg. Symboler kan plasseres inn i tegningen etter mål. KV og VV kan tegnes som rette linjer, eller som rør i rør linjer.

Plasser utstyr og oppstikk, tegn kaldt- og varmtvann, sett på dimensjoner. Legg inn tekst i tegningen, målsett og sett inn ramme og tittelfelt. Symbolene og rutinene finner du i VVSPro.

Kaldt- og varmtvann legger seg inn med riktige linjetyper og farger.

 
 
 

Tegn vannbåren varme. Fordelerskap, strømingspiler etc. finner du som ferdig symbol i VVSPro. Totallengden på rørene får du direkte ut.

 
 
 

Tegn sprinkler, og systemskjemaer med VVSPro.

 
 
 

Tegn opplegg med VVSPro. Gulvlinjen brukes som innsettingspunkt for symbolene, som da plasseres i riktig høyde. KV, VV og spillvann tegnes, og dimensjoner påføres.

 
 
 

Nå behøver du ikke lenger å lage arbedstegningene på servieten.

Etter et to dagers grunnkurs vil du være i stand til å produsere arbeidstegninger med VVSPro.

Du kan få tilgang til en 30 dagers demoversjon av VVSPro. Vi vil sterkt anbefale at vi gjør en online demo samtidig som vi installerer demoversjon. Da kommer du raskt i gang, og kan prøve litt på egenhånd før du bestemmer deg for kjøp.

Når demoversjon er installert, behøver du bare å legge inn en lisenskode som du får ved kjøp av VVSPro.

 
 
 
 
Bilde-Reseller
Bilde-Reseller
Bilde-CADLogo